Ευχαριστήρια επιστολή προς ΚΕΟΑΧ

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα” του Δ’ Εξαμήνου του τμήματος Συνοδών Βουνού του Δ.ΙΕΚ Κατερίνης, 23 εκπαιδευόμενοι και 4 συνοδοί Εκπαιδευτές επισκέφθηκαν στις 7 Ιουνίου 2019 το ΚΕΟΑΧ, όπου φιλοξενήθηκαν και αναχώρησαν την επόμενη ημέρα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επιδόθηκαν σε δραστηριότητες που αφορούσαν αντικείμενα της εκπαίδευσής τους. Πραγματοποιήθηκε ανάβαση από το στρατόπεδο/καταφύγιο προς τις ψηλές κορυφές, δείπνο στο καταφύγιο, διανυκτέρευση, πρωινό και πρωινή εκπαίδευση.
Το πρόγραμμα τηρήθηκε αυστηρά και με πλήρη επιτυχία. Τόσο η εξυπηρέτηση του προσωπικού όσο και η συνολική συμπεριφορά του τμήματος στους χώρους ευθύνης του στρατοπέδου κρίθηκε άψογη και η εκπαιδευτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε αφήνοντας εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το Δ.ΙΕΚ Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του στρατοπέδου/καταφυγίου ΚΕΟΑΧ για την ολοκληρωμένη φιλοξενία του τμήματος και των εκπαιδευτών και ευελπιστεί σε μελλοντική συνεργασία.